uFeel.me
Аз и ти
Автор: keitito,  11 септември 2010 г. в 17:55 ч.
прочити: 192
Отново сме аз и ти, отново тази нощ
моето тяло до твоето гори.
Отново сме аз и ти и в тази нощ
сбъдват се надежди и мечти.
Но нощта изнизва се тъй бързо,
а с нея отиваш си и ти и отнемаш
със себе си надеждите и мечтите.
И отново в стаята сама стоя
и за кой ли път, отминалите спомени
не ми позволяват да заспя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me