uFeel.me
Аз и Ти
Автор: de_bra,  7 август 2008 г. в 15:40 ч.
прочити: 800

Аз съм вятърът, който не спира.
Аз съм бриз, ураган и мъгла.
Тичам с облаци - бели и сини,
аз съм вятър - да знаеш това.

Аз танцувам и бродя, и скитам
по незнайни за тебе места,
а в очите ми - бури и вихри са,
аз съм вятър - не забравяй това.

Тръгвам си - после се връщам,
днес съм тук - а утре съм там,
от вихрушка в южняк се обръщам,
аз съм вятърът - волен и сам...


Но ако буря съм, която не спира -
ти бъди непреклонният дъб.
Въпреки себе си - ще те откривам,
щом знам, че си винаги тук...


2007
Д.Б.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me