uFeel.me
Аз и Ти
Автор: KRASIVA,  9 април 2011 г. в 11:19 ч.
прочити: 233
Аз бях луна, когато
ти слънце бе голямо
огряващо на мойто рамо.
Аз бях гора от чувства разпиляни,
а ти зелени слънчеви поляни.

Аз бях бушуващо море,
а ти спокойно и безоблачно небе.
Ти утро бе над цъфнало поле,
аз бурята в откритото море.

Сега сме аз и ти, магнита
минус бях и плюсове отритах,
но така смениха се нещата
щом любовта потропа на вратата.

Двама сме и сме едно голямо цяло,
като луна облечена във бяло,
като голяма хубава гора,
като зелени цъфнали поля,
като спокойно слънчево море,
светът е наш във нашето сърце.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me