uFeel.me
Айсберг
Автор: Slava56,  28 ноември 2008 г. в 13:08 ч.
прочити: 349
По душа психолог -
все съвети раздаваш.
За мнозина си бог,
а за себе си - дявол...

Всепризнат Дон Жуан!
Всяка "мацка" задиряш!
Но...след весел купон
в къщи сам се прибираш...

Мили мой, мили мой!
Що ли всичко туй значи?
Правиш се на плейбой,
а сърцето ти плаче...
Че животът ти днес
в леден къс го превърна...

Ако ми го дадеш,
топло ще ти го върна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me