uFeel.me
Асансьорен призив
Автор: deniz,  13 февруари 2009 г. в 11:17 ч.
прочити: 290
Леглото голямо е пусто...
Аз зная, дългът ни зове,
и всичко живота подрежда
за както намери добре,

Аз зная, сега асансьора
нарочно мълчи и тъжи...
Той спомня в съня си спокоен
твоите живи очи.

Аз зная, че няма да дойдеш,
нощта ще е дълга и зла.
Денят непременно спокоен.
Искряща ще е вечерта.

Аз зная, но как да разкажа,
сърцето да укротя.
Ние сме вече пораснали хора
и е много тъмна ноща.

Аз зная! А как ми се иска,
да чуя познатия зов...
Един асансьорен призив
издигащ мойта любов.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me