uFeel.me
Ангелски шепот
Автор: Hunterofwhispers,  7 юни 2012 г. в 02:02 ч.
прочити: 216
Очите ти са ангелски шепот
и шепнат сякаш тишина,
която чувам само аз,но ето
че ти разбираш за това...

И се случва нещо за секунда-
помежду ни лъч от рая...,
да се задържи така е трудно,
споделена любов е ,зная!

Но идва ден, единият остава
без лъчът така необходим
и станал дявол, той не се предава
на прага райски да стои...       

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me