uFeel.me
Ангелски плач
Автор: plamkata,  5 юни 2011 г. в 00:01 ч.
прочити: 192

Пази се от добри жени,

те раняват най-дълбоко:

нежният им поглед те гори,

а невинността им значи болка,

 

Големият им грях е чистотата,

а вината, че обичат от сърце.

Това разкъсва ни душата

на лъжците, лошите мъже.

 

Да бяха грешници горките.

Да бяха подли без морал.

Спестили биха си сълзите

и нощите изпълнени с печал.

 

Чистите им святи устни

не биха смели да ни прокълнат.

Наказани сме! Няма нужда.

Наказани с на ангели плачат.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me