uFeel.me
Ангелски очи
Автор: pepe_jeans`f,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 428
Две ангелски очи
ме гледат всяка нощ.
Две ангелски очи
ме водят към разкош.
Но няма я искрата вече
далеч са те от мен.
Не чувствам огъня вълшебен
в празнота се губи моят ден.
Изгубих тези ангелски очи...
Дали ще пръскат пак искри
огънят да запламти
в двете ангелски очи .

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me