uFeel.me
Ангелска прегръдка
Автор: alims,  9 юли 2010 г. в 17:39 ч.
прочити: 545
Ти ангел си нежен,
обсипваш ме с любов
и когато те гледам,
изпълвам се с живот!

Сърцето лудо се вълнува,
когато близо съм до теб…
Гласът ти топъл да чувам
благословия е за мен!

Липсваш ми нощем,
а искам да съм с теб,
да те целувам, галя и
в прегръдките ти да мечтая…

Искам да знаеш колко

много значиш ти за мен,
че обичам те лудо

и искам да си с мене
       нощ и ден!



/подарен/

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me