uFeel.me
Амрита*
Автор: Kasiana,  8 март 2013 г. в 07:19 ч.
прочити: 292

 

Загадъчно съм неутрùно,
родено с болка в Слънце жарко.
Изпий на екс червено вино,
вземи звезда и закичи ме…

И ще разцъфна в цвете ярко,
което в Космоса се скита –
незнайна малка нестинарка…
Бленувай своята амрùта…


..................................
• амрùта – питие на безсмъртието

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me