uFeel.me
Амазонка
Автор: estela,  8 декември 2009 г. в 10:02 ч.
прочити: 344
Ти си силна, не приемаш да губиш,
хвърляш зара със веща ръка,
с ласо ловиш жребеца свободен,
укротяваш го с нежна юзда.

Ала силата често е слабост -
уморяваш се в тази игра,
във която ...мъжете се влюбват:
с твойто име изпиват нощта.

Между свитата принцове знатни
търсиш Него: Човекът Съдба,
който с жива вода да напълни,
празнотата във твойта душа.

Може би в свойта жажда за обич
ще отгатнеш защо си сама...
Вземаш само когато си дала,
любовта не е вън - в теб е Тя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me