uFeel.me
Алергия съм твоя нелечима
Автор: Jullie,  1 ноември 2010 г. в 22:17 ч.
прочити: 532
От бяла светлина измолен,
разстилан нежно привечер в ума,
безшумно дишащ и безмълвен,
промъкваш се дълбоко в моя сън.

От вятър - търпеливо пожелан.
Смирено чакан - уловен в мига.
С нашепване - в прашец изваяна,
създаде ме гардения - цъфтя...

В любов невидима отгледана -
ароматна и капризно саможива.
Налюбена - в хармония сънувана,
алергия съм твоя - нелечима.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me