uFeel.me
Алени макове
Автор: assa,  11 февруари 2011 г. в 16:44 ч.
прочити: 193
Толкова алени
макове разлюлени,
като полъх тих на нощта.

В зведни пламъци  погледи греят,
топъл лъч на нощта.

Алени мигове
в нас света сътворили,
нашия ден и нощта,
променили в живота ни блясъка с нови
алени дни, неизгрели звезди.

Полъх тих на пролетна утрин,
алени макове, поздрав нов към деня,
топъл дъх мирис на алено,
утро светло в деня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me