uFeel.me
Акварели под дъжда
Автор: voda,  1 февруари 2013 г. в 07:41 ч.
прочити: 316
Отиде си. И легна тишина -
у мен и в стаята - до всеки ъгъл.
А някаква притулена вина
неспирно ми повтаря, че си лъгал,

че всичко е било красив пейзаж,
рисуван с акварел под дъждовете.
Напразно сбирам сили и кураж -
да върна формите и цветовете.

Защото много дълго те мечтах,
боли измаменото ми доверие.
Аз мога да простя и този грях,
но след пороя как да те намеря?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me