uFeel.me
Акценти
Автор: pavli,  30 юли 2009 г. в 20:53 ч.
прочити: 2215
Чисто нова съм. Светя. Изкъпана отвън и... отвътре...

***

Душата ти е храм. Попаднах там... Молитвите са чути...

***

Живея в мислите ти. Храня ги с копнежи...

***

Истинска съм. Нужна - за сбъдване...

***

Жаден си. Отпиваш от сълзата ми...

***

Ставам мъничка в твоите ръце...

***

След това... Смях... Похапваме шоколад...


                                                © Павлина Петрова 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me