uFeel.me
Ако...
Автор: Plamen,  6 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 516
Ако си до мен-няма за миг дрямка да те хване,
ако си до мен-нежно и мило ще ме докосваш в нощта,
ако си до мен-би ме любила страстно,
ако си до мен-нищо,че е опасно...

Ще те накарам да се влюбиш,
ще те накарам да полудееш от любов,
ще те накарам да ме търсиш,
след като си тръгна,
ще те накарам да лудееш,
в мисълта си за мен...

Ще те накарам да ме обичаш...
За да изгорим заедно
в огъня на любовта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me