uFeel.me
Ако......
Автор: raia vid,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 737
Ако някога някъде някой
каже за мене добри неща,
недей да му вярваш -
той иска да ме издигне
в твоята душа.

Ако някога някъде някой
каже за мене лоши неща,
недей да му вярваш -
той иска да пречи
на любовта.

Ако някога някъде някой
мълчи и не каже
за мене неща-
недей да му вярваш -
той тайно крие нещо
във своята душа.

Ако никога никъде никой
не питаш за мене -
всички неща
сам ще намериш
и ще запазиш със любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me