uFeel.me
Ако звездите можеха....
Автор: toni_bliznaci,  12 ноември 2010 г. в 17:24 ч.
прочити: 510
Ако звездите можеха да говорят
щяха да ти кажат те сега
как от очите ми отронват се сълзи
тихичко за теб в нощта.

Ако звездите можеха да докосват
то щеше да усетиш
копринено - мекия допир
на ръцете ми върху теб.

Ако звездите можеха да целуват
тогава щях да ти пратя по тях
най - сладката целувка
за лека нощ от мен.

Ако звездите можеха само...
Но те не могат!
Затова ще те чакам
и дъх ще притаявам
докато не се върнеш ти с дъжда
и тогава да изгрее слънце за нас
и за този миг
да блесне пъстрата дъга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me