uFeel.me
Ако я срещнеш...
Автор: krassy,  30 юли 2010 г. в 16:19 ч.
прочити: 308
В очите ѝ потъват сенки
на тихите неделни дни,
а тротоарите събират
остатъка от нейните следи.
А тя не помни да е минала
по улиците в този град,
и разпилява във ванила
и цветове, и аромат.
По раменете ѝ се свличат стихове,
политат птици, палят изгреви.
А тя върви все тъй замислена,
и влюбва всички в своя свят.
...
Ако я срещнеш - целуни я,
по устните ѝ на момиче
е стихнала една магия,
създадена да те обича.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me