uFeel.me
Ако ти не си до мен
Автор: margo,  23 януари 2011 г. в 19:14 ч.
прочити: 275
Ако ти не си до мен
за какво са ми ръце,
с тях друг не мога да прегръщам.
Ако ти не си до мен
за какво са ми очи-
моите очи друг не могат да виждат.
Ако ти не си до мен,
защо ми е живота -
без теб живота ми няма смисъл.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me