uFeel.me
Ако те няма теб на този свят
Автор: meri2505,  6 февруари 2009 г. в 02:12 ч.
прочити: 436

Ако те няма теб на този свят –

с очи ще се опитам да те нарисувам

със мисъл ще те вая до зори

и все за тебе ще жадувам!

Ако те няма теб на този свят –

душата ми ще бъде пуста,

сърцето ще мечтае топлина

и нежност и дълбоки чувства!

Ако те няма теб на този свят –

ще търся себе си сред хората.

Когато се намеря ще създам

със мисъл собствено подобие!

Но това няма да съм аз – ще бъдеш ти –

Мъжът със главно “ М “ ще е до мене.

Ще ме обича, ще се радва и в мечти

ще се понасяме към бъдещето време!

Ще се жадуваме, ах как ще се жадуваме,

ще се поглъщаме с очи,

със нежност ще отпивам нежността му,

а той със жар ще ме гори!

Ако те няма теб на този свят,

самичка аз ще те създам

и пак живота ми ще бъде по-богат,

защото той със главно “ М “ ще бъде там!

 

07.07.2007 г., Велико Търново

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me