uFeel.me
Ако спреш да ме обичаш...
Автор: feia,  26 юни 2011 г. в 12:12 ч.
прочити: 511
Един ден, ако спреш да ме обичаш,
не ме залъгвай - просто ми кажи.
Прието е, че край си има всичко
и поривът не е задълго жив.
Дано тогава да намеря сили
достойно да посрещна този миг,
да съхраня добрата си усмивка,
дори когато страшно заболи...
Дано се слея с онзи верен ритъм,
стремежа към живота възродил.

Един ден, ако спра да те обичам,
с добро ме запомни. И продължи.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me