uFeel.me
Ако сега...
Автор: Шкафчето,  3 януари 2012 г. в 19:14 ч.
прочити: 361
Ако сега погледнеш в очите ми,
ще откриеш в тях само сълзи,
а щастливо в началото грееха,
с теб се виждах в свойте мечти.

Ако сега ме целунеш по устните,
ще усетиш горчилка и студ,
а в началото бяха те парещи
и те целувах с тях влюбено луд.

Ако сега надникнеш в душата ми,
ще я видиш обвита в печал,
а в началото радостно пееше
и за тебе аз всичко бих дал.

Ако сега при мен се завърнеш,
пак ще лудне мойто сърце,
че животът без тебе безсмислен е,
а с теб ще грейне мойто лице! 

03.01.2012 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me