uFeel.me
Ако се смея, ще бъде от болка...
Автор: AnaTod,  24 юли 2012 г. в 23:06 ч.
прочити: 273
Ако се смея, ще бъде от болка,
ако заплача-ще бъде от страх...
Ако с очите си някой излъжа,
то ще бъде от гняв и към нас...

Ако днес бях забравила вчера,
а вчера не мислех за днес,
ако споменът връщаше времето,
то и ти върни се при мен...

Ако тръгна да търся пътека,
едва ли ще срещна пак теб-
аз избягах, а ти се извърна,
общо начало, но не и общ край...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me