uFeel.me
Ако разтопиш леда в мен
Автор: dgeorgieff,  8 февруари 2009 г. в 02:01 ч.
прочити: 194

Ако разстопиш в мен леда,
как после ще се събирам по пода,
ако стоплиш окованото сърце в студа,
как после ще живея горящ на клада,
ако проникнеш в погледа ми,
как после ще бъда същият.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me