uFeel.me
Ако притежавах
Автор: dark_love,  2 декември 2008 г. в 19:27 ч.
прочити: 227
Ако притежавах нежността на вятъра,
бих ти подарила полъха,
от който да изтръпнеш и затрептиш.

Ако можех да избирам какво да съм,
бих се превърнала в цвете,
за да те накарам поне веднъж да се усмихнеш.

Ако някога се превърна в звезда,
аз ще светя много силно,
за да осветявам пътя, по който ще ме намериш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me