uFeel.me
Ако повярваш в любовта
Автор: angelstears,  28 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 474
Ако тази нощ повярваш в любовта
и обещаеш, че ще бъде само наша тя
ще накарам в небето всяка звезда
да блести за нас с по-силна светлина.

А Луната ще гледа само към нас,
за да отразява блясъка в очите;
времето ще спре в този час
и в морето ще затихнат вълните.

Наши ще бъдат света и вечността,
ще летим с приказни крила
дали има по-голяма красота
от двама влюбени в нощта...

Ако сега повярваш в любовта
ще ти докажа, че я има на света
там, край морето, на брега,
където ни чака райската земя.

Бризът ще ти каже всичко там,
за което думи не намирам аз
и ти ще го почувстваш, знам,
ще чуеш как тупти сърце от страст.

Ти просто си подай ръката
ще я намеря дори и в тъмнината
нека останем така, докато нежната зора
не заличи в небето и последната звезда.

Ако тази нощ повярваш в любовта,
ще чуеш песента без звук
аз ще я пея за тебе сега
Тя разказва за нас – сега и тук.

“Обичам те!” шептя всеки миг,
сгушена в прегръдка силна
гледам твоя нежен лик
и пред магията ти съм безсилна.

Тук, пред безбрежното нощно море
ще видиш истинската чиста красота,
ще усетиш какво чувствам към тебе
само, ако повярваш в любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me