uFeel.me
Ако поискаш...
Автор: m1dar,  14 май 2010 г. в 02:38 ч.
прочити: 527
Ако съм всички и само една,
като нощ, като ден във безкрая...
Ще докосна ли твойта душа,
ако бъда и в миг птица бяла?

Ако съм есен и пролет в едно,
в невъзможност да бъда сезонна...?
Ще ме искаш ли ти след това,
ако бъда и в миг аз непокорна?

Ако бъда малка светулка в нощта ти,
и слънчев лъч във твоя бурен свят...
Ще остане ли спомен мил за непозната
когато знаеш, че ме има и била съм аз?

Като бяла птица мога да бъда,
като дъжд за жадна пустиня,
като урагани в тихата ти нощ,
но искам само теб да има!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me