uFeel.me
Ако някой ден...
Автор: Vasko,  31 март 2009 г. в 17:30 ч.
прочити: 513
Ако някой ден ме срещнеш
там някъде накрай света
ще спреш ли за минута
или ще подминеш, вяло махайки с ръка.

Ако някой ден ме срещнеш
там някъде покрай брега
ще ме подминеш ли безмълвно
или ще ме попиташ: "как си ти сега".

Ако някой ден ме срещнеш
и аз съм паднал във "прахта"
ще ми помогнеш ли да стана
или ще подминеш, гордо вдигнала глава.

Ако някой ден те срещна
и мразиш ме както мразиш ме сега
аз тихичко ще ти прошепна:
"Аз винаги ще те обичам,
по дяволите да върви света."

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me