uFeel.me
Ако нощта имаше крила...
Автор: Belieber,  22 октомври 2011 г. в 00:21 ч.
прочити: 242

Ако нощта имаше крила, щях
със нея да полетя и при теб да долетя...
да те зърна през нощта и да ти бдя над съня...
Ако нощта имаше крила...
мечтите свои щях да ти даря...
в необятната шир в шепа прах да събера,
ако нощта имаше крила...
безвъзвратно времето щях да спра...
само ако нощта имаше крила,
всичко като огън щях да разпламтя...
винаги до теб, със теб да бъда и не само във нощта –
винаги щом съм със тези криле на нощта...
Ако нощта имаше крила...
само да имаше крила... вечно...
вечно до тебе да вървя,
щеше да бъде моята мечта...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me