uFeel.me
Ако можех...
Автор: pavli,  19 август 2009 г. в 20:34 ч.
прочити: 2483
Ако можех да нарисувам усмивка,
бих нарисувала теб...

Ако можех да нарисувам прегръдка,
бих нарисувала теб...

Ако можех да нарисувам целувка,
бих нарисувала теб...

Ако можех да нарисувам мечта,
бих нарисувала теб... И мен...

И една сълза...

                                  © Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me