uFeel.me
Ако можех...
Автор: @driana,  24 юли 2008 г. в 17:16 ч.
прочити: 622
Ако можех...

az & eddie



Ако можех да летя –

над морето бих летял
към оня бряг зелен...
също като ден
нощите огрял...
промъкнал се в съня.

Ако можех да летя –

Крилете бих ти дала
и с вятъра летяла,
към изгрева, където
ще срещна теб, морето
и чайките навън...

Не искам да е сън...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me