uFeel.me
Ако ме няма
Автор: freedom_666,  7 ноември 2008 г. в 11:49 ч.
прочити: 408
Искам да затвора очи и да повярвам че ще бъда с теб.
Искам да погледнеш звездите и да виждаш мен.
Дори и аз да не съм до теб, искам да остана във твойте мисли.
Дори и мен да ме няма на този свят, бъди щастлива и не ме забравяй.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me