uFeel.me
Ако любовта има...
Автор: Cruel Beauty,  6 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 739
Ако  ЛЮБОВТА има Име - то ще бъде ТВОЕТО,
ако има ЛИЦЕ - то ще бъде МОЕТО!
Ако ЛЮБОВТА има ДУША - това са нашите влюбени СЪРЦА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me