uFeel.me
Ако аз си тръгна
Автор: leila,  14 май 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 480
Ако аз си тръгна, ще боли ли?
Намерила призвание там, далеч....
Ако аз си тръгна, мойто име,
ще остане ли забравено от теб?
Буря бън се вие безпощадна
и ми носи тъжни ветрове,лято е,
а в мен е хладно,
сякаш плаче топлото сърце.
Ако аз си тръгна.....
кой ще вкусва устните студени,
ръцете нежни и очите уморени?
Звездите кой ще пали с надежда,
небето кой с трепет ще поглежда?
..................
.......................
Ако аз си тръгна няма да съм права,
ще убия нещо чудно,глупост ще направя.
Огъня гори без спир,всичко тръгна от жарава
АКО АЗ СИ ТРЪГНА,НИКОГА НЕ ЩЕ ДА ТЕ ЗАБРАВЯ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me