uFeel.me
Ако Някога
Автор: Teo,  30 септември 2010 г. в 18:59 ч.
прочити: 262
Ако някога те зърна
аз ще тичам да те гушна-
нежничко ще те прегърна
и \"Обичам те\" ще ти подшушна.

Лекичко ще те целувам
по усмивката прекрасна,
пак ще се любувам
на сиянието ти ясно.

Ще погаля твоите коси,
нежно-сякаш са коприна,
ще целуна твоите очи
и ще бъдем пак двамина.

         * * *
Но ще ме погледнеш ти
с поглед мрачен и студен,
ще прошепнеш:\"Спри,
ти не си за мен\"

Ще се оттегля аз,
тъжен и смутен,
ще настане мраз,
както в теб-и в мен.

Но няма пак да се откажа
от твоите душа,сърце,
ще опитам аз да ти покажа
любов от моето сърце.

Да те стопля мога аз
както никой досега-
една любов за нас
ще ти даде жарта.

Своето сърце ще дам
във тебе да гори,
нека бъда сам-
стига в теб да не боли...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me