uFeel.me
Аико, моя Аико
Автор: bogpan,  30 октомври 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 407
Аико, моя Аико

Биволът гази дълбоко
в калта.
Зрял е оризът.
И бял.
Почти няма вятър.
Слънце на кръгове.

Оризова е вратата,
тихо шуми при открехване

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me