uFeel.me
Ах, тази страст!
Автор: diana199406,  15 октомври 2011 г. в 14:34 ч.
прочити: 333
Ах, тази страст в теб!
Ах, този сладък миг с теб!
Ах, това изкусително тяло...
Ах, изгарям в прегръдките ти изцяло!

Страстта между нас е толкова силна и гореща.
Да ти призная - привличаш ме от първата среща. 
Не, не мога да го контролирам -
чувството да искам да те имам...

Ти си за мен като шоколад,
пристрастена съм и няма връщане назад!
Искам да вкусвам от теб  всекидневно,
защото любовта между нас не е нещо вредно.
Сигурно знаеш, че всяка секунда те искам.
Точно за това не мога да спра в мен да те притискам...

Ах, ще те изям като кексче!
Ах, не ти издържам вече лъвче!
Ах, постой с мен  поне за малко!
Ах, не си отивай - ще е жалко... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me