uFeel.me
Ъгълче...
Автор: pavli,  13 август 2009 г. в 12:51 ч.
прочити: 2260
Едно ъгълче от душата ми
не пасва на другите.
Ти можеш да му вдъхнеш сила,
ала търсиш абсурдите...
Попадаме в странна клопка -
от нас създадена...
Без да съзнаваме колко
един на друг сме отдадени... 

                                             © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me