uFeel.me
АЗ ЗНАМ ЧЕ ТОВА СИ ТИ
Автор: krasinka,  15 април 2013 г. в 12:35 ч.
прочити: 467
На вятъра с дивата стихия
с шепота на сините вълни
от любовта ти твоя аз ще пия,
защото знам- \"Това си ти!\"

С багрите на прелестната есен
с порива на моите волни мечти,
на щурците с омайната песен...
Аз знам отново че това си ти.

От слънчева усмивка заслепена
от блясъка на хиляди звезди.
С теб се чувствам като преродена,
защото знам - \"Това си ти!\"

С началото на всеки изгрев нов
докоснал нежно моите коси
ще се изгубя в твоята любов,
защото знам - \"Това си ти!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me