uFeel.me
АЗ ЖИВЕЯ
Автор: svetlin,  5 август 2009 г. в 17:17 ч.
прочити: 259

Аз живея, защото живееш ти!


Аз съм човек, защото до мен си ти!


И моето щастие,


с твоето име наричам,


защото ти съществуваш


и аз те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me