uFeel.me
АЗ СЪМ ТВОЯТ ДУХОВЕН БЛИЗНАК
Автор: Eskasit,  8 юли 2011 г. в 15:53 ч.
прочити: 557

Не те обичам

                  само заради очите ти,

по-нежни от летни лъчи!

Не те обичам

                   само заради косите ти

които галят мойте мечти!

Не те обичам

                   само заради тялото ти-

шедьовър на Божествена ръка!

Най-много те обичам

                   заради сърцето ти,

в мига след изгрева

                   на онзи слънчев бряг.

Когато ме целуна

                   и прошепна;

- Аз съм твоят духовен близнак!              

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me