uFeel.me
АЗ СЪМ ПРИКАЗКА, КОЯТО НЯМА КРАЙ...
Автор: maria_ha,  21 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 3099
Все повече си мисля, че си уморен от мен.
От детският ми свят и от това, че не пораснах!
И как откривам във Луната стих,
написан от звезди - красиви, бляскави...
И от това, че нощем пожелавам
да бъда приказка в света ни тежък...
Да бъда лъч от Слънцето изпратен
да грее силно и любящо във сърцето!
И от това, че винаги мечтая...
И, че обичам Пепеляшка, Аладин...
И, че намирам как да разрушавам
оковите на сивия ни ден!
И от това, че в изгревите виждам,
как облаците утрото целуват...
А залеза, акорд е от пиано,
но ти така и никога не чуваш...
И предполагам вече си решил,
че мястото ти е във моят спомен.
Но не, не си! Ела и ме вземи,
аз искам те до мен в света огромен!
Аз искам, като приказка без край
да ме четеш и после да разказваш...
За светлината, за нощта и за брега,
където двамата със теб в едно се сляхме!
Недей да отминаваш моят свят.
Върни се и към мене се затичай!
Защото сам ще стигнеш ли до края?
Ако затвориш страницата кой ще те обича?
За Dalyana с благодарност!
/тя знае защо/

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me