uFeel.me
АЗ - КАТО ЦВЕТЕ
Автор: Avrorra,  21 декември 2008 г. в 00:39 ч.
прочити: 212
Преди да те срещне мойто сърце,
 не вярваше, че цвете нявга може да бъде.
Покорно стоеше то в мойте ръце и
не се предаваше на чуждите люде.
Тихо, спокойно минаваха дните
и радости и болки превъзмогваше то.
Моите ръце за него тесни се оказаха стените
Самотно бе горкото...
Ненадейно, но бурно се появи ТИ –
Ти, човекът в чиито ръце наивно се впуснах.
СЪРЦЕТО ми в цвете превърна се в ръце ти,
... Гледах как расте при теб – плахо, боязливо,
но и много щастливо...
Светът му представи в розови краски,
Обещаваше вечната пролет,
А сега погледни – дошъл е краят на твоите ласки,
 И на птичката прекъсна нейния полет...
АЗ, сила нямах – само гледах.
Цветето умираше в ръцете ти – молещо за топлинка.
Чувствата си – неовладях. Мечтите – разпилях.
... тихо, плахо и нежно цветето, наречено „Аз” главичка
Наведе към черната пръст...
А ти ми каза просто: „Съжалявам... Аз тръгвам... Нали знаеш – сезоните се сменят – Настъпи твойта зима...”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me