uFeel.me
АЗ ИСКАМ
Автор: cvetian,  27 март 2011 г. в 21:04 ч.
прочити: 353
Искам като топъл лъч в живота ми да грееш!
Когато ме гледаш във очите-да се смееш!
И с мойта вяра и устрем да живееш!
Искам радост да има в твоите очи,
а в душата ти-китарен звън и слънчеви лъчи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me