uFeel.me
АЗ ИСКАМ ТЕ...
Автор: yuliya2006,  10 февруари 2013 г. в 23:34 ч.
прочити: 189
Аз искам те не на 18,
когато всичко е мечти.
И душата ти лети в всемира
и търси нежност и лъчи.

Аз искам те не на 30,
когато пелена от страст.
Покрила те е и търсиш
и още, още много сласт.

Аз искам те не на 38,
когато света в теб е раздвоен.
И мислиш си живота,
отишъл си е а къде си ти.

Аз искам те сега,когато,
разума в теб е надделял.
Сърцето измъчено от страсти,
покоя търси кат радар.

Аз искам те сега когато,
топлина неизживяна в теб,
струи, лети, залива
и достига моя бряг.
 

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me