uFeel.me
АЗ И ТИ - ДВЕ СЪРЦА ЗА ОБИЧ СЪТВОРЕНИ
Автор: Pobeditel,  25 март 2011 г. в 18:02 ч.
прочити: 456
Ти си моето неповторимо щастие,
ти си пролетно дихание на треви,
ти си единствена  и  несравнима,
от душата ти изгряват всички звезди.

Разбрах истината, когато те намерих.
На малка красива планета сме родени
да покажем, че любовта е висш смисъл.
Тези мигове вечност са нашето време.

Чувствата ни са безкрайна вселена,
аз и ти - две сърца за обич сътворени.
Усети ме днес във всеки слънчев лъч,
животът пулсира в горещите ни вени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me