uFeel.me
АЗ И ДЪЖДА...
Автор: maria_ha,  2 април 2013 г. в 17:49 ч.
прочити: 478

Аз обичам дъжда! Тихо в капките скривам се...
Само ти, само ти можеш в тях да ме видиш...
Да целунеш очите ми...Да погалиш зениците...
И тъгата ми в шепите си топли да скриеш...

Аз се сливам с дъжда! Просто скрива сълзите ми!
Не обичам! Не обичам да гледаш как плача...
Потопена във мрака докосвам искриците
да не чувствам как с гръм прегръща ме здрача...

Аз харесвам дъжда! С дъх на утринна свежест!
С чистотата на пролет, с аромат на тинтява.
И с онази неподправена, непробудена прелест... 
С всяка стъпка уморена, но кокиченобяла...
   

Аз се любя с дъжда! Той флиртува с листата...
Феерично и нежно
докосва..., целува!
И усещам онази подкосеност в краката...
Онзи миг, онзи сън, дето будна сънувам...

Аз играя с дъжда! В локвите му танцувам...
Като безгрижно и палаво малко момиче...
Не пораснах! И до днес все така си лудувам!
Нали такава ме искаш... И така ме обичаш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me