uFeel.me
АРФА
Автор: melodia,  26 март 2011 г. в 19:00 ч.
прочити: 304

В пролетната нощ 
омайна,
пленена съм от музика
на арфа.
Изящни пръсти 
звук вълшебен милват,
а аз, потънала в захлас, 
не мигвам.
Старинна атмосфера,
бляскави покои,
сърца на влюбени
със  предразсъдъци се борят...
И Муза скришом ме подсеща:
-Пиши за тях,
че любовта им е гореща,
и в  утрото, в прегръдка двама,
ще полетят в ефира 
- те сън са само...


2011-03-26

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me