uFeel.me
АПЕТИТНО
Автор: linapaint,  7 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 489

В този
летен ден
искам да съм
сладолед
да похапваш ме
с апетит
и като от клечката
с език
ще облизваш ме
с апетит
не се смей
а ела
и ето тук
стича се
сладолед
целуни ме
и блаженство е
нали
да изпиташ
сладостта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me